Over ons

Wie

Wie zijn wij eigenlijk?

Alltrack Medical ziet in haar projecten altijd de uitdaging om vernieuwende BLE (Bluetooth Low Energy), RFID, LoRa, GPS en barcode technologie in te zetten om (logistieke) processen van onze klanten te verbeteren. Daarbij vinden wij het van groot belang dat iedereen, ongeacht affiniteit met IT en opleiding met gemak overweg kan met deze innovatieve IoT technologie. Met draagvlak op de werkvloer overtreffen wij de verwachting van onze klanten.

Bij onze organisatie zijn mensen betrokken die al meer dan 20 jaar specialistische logistieke kennis hebben op het gebied van IoT (Internet of Things).

Wij hebben een krachtig netwerk opgebouwd waarbij wij direct samenwerken met vooraanstaande fabrikanten en daardoor altijd beschikken over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo staan wij samen met u altijd vooraan in de markt.

Alltrack Medical B.V. is onderdeel van de Improvement-IT Holding, waar meerdere bedrijven onder vallen die al jaren logistieke oplossingen bieden. Zo vallen ook PortPay International en Improvement-IT onder deze holding.

Ons doel

Waar staan wij voor?

De Nederlandse zorg is van topkwaliteit, al zijn er ook zorgen over de houdbaarheid van ons stelsel. Waar afgelopen decennium nadruk lag op de betaalbaarheid als belangrijkste knelpunt, is inmiddels duidelijk dat personeelstekort, als gevolg van onze vergrijzende bevolking, minstens zo’n grote bedreiging vormt. De laatste arbeidsmarktprognoses laten zien dat het tekort oploopt van 48.600 werknemers in 2022 tot 135.000 werknemers in 2031 (Gupta, 2022). Met name in de ouderen- en ziekenhuiszorg worden grote tekorten verwacht. In deze twee branches zijn straks 98.000 werknemers te weinig.

Alltrack Medical werkt samen met verpleegkundigen, facilitair medewerkers, inkopers, IT-ers en managers om klaar te zijn voor de toekomst. Alltrack Medical is er voor iedereen. Met minimale investeringen blijft er meer tijd en aandacht over voor de patiënt en de bewoners. Onze oplossingen bieden de volgende voordelen:

  • Besparing van tijd en middelen
  • Real-time lokalisatie van goederen
  • Meer tijd voor de patiënt
  • Onderhoud en keuringen
  • Efficiënt voorraadbeheer
  • Anti diefstal door waarschuwingsmeldingen
  • Minder irritaties

Benieuwd naar alle mogelijkheden?Vraag een demo aan.

Omdat ervaringen meer zeggen dan 1.000 woorden bieden wij geheel vrijblijvend een op maat gemaakte demo aan zodat u alle voordelen gewoon zélf kunt ervaren.

Vraag nu een demo aan
App screenshot